Interviews
Meest recente interviews

Weer winst RBC A1

Gepost door:Rbcfan // 2009-02-08 00:00:00 // 2759 keer bekeken

RBC A1 zit duidelijk in een flow. Het boekte gisteren de 2e opeenvolgende overwinning na de winterstop. Deze keer moest de nummer 3 van de 1e divisie MVV eraan geloven. De ploeg van Robert Molenaar won met 2-1.

RBC A1 - MVV A1 was gisteren de enige competitiewedstrijd op Sportpark Vierhoeven. Nadat vorige week dit duel nog werd afgelast vanwege de weersomstandigheden, kon het gisteren alsnog afgewerkt worden. RBC kwam in de 31e minuut op voorsprong door Collin Schilperoord. In de 2e helft kwamen de Limburgers terug wederom door een spelhervatting. RBC was door deze gelijkmaker geenszins aangeslagen en amper 3 minuten na de gelijkmaker kwamen de Roosendalers weer op voorsprong. Ook nu was een spelhervatting debet aan de voorsprong. Thomas van den Houten kwam bij een corner voor zijn bewaker en tikte de 2-1 binnen wat uiteindelijk goed was voor de winst.

Door deze overwinning kan RBC weer omhoog kijken en heeft het definitief afstand genomen van de onderste helft van de ranglijst. Wie weet wat er nog meer in het verschiet ligt voor dit team, maar chapeau voor de ploeg.