Coolen past opstelling aan door slechte prestaties

Gepost door:ForzaRbc // 2009-02-06 00:00:00 // 2734 keer bekeken

RBC-trainer Rini Coolen is niet blij met de resultaten onder zijn bewind. Hierdoor heeft hij ingegrepen, en zullen de spelers Frits Paap, Sjoerd Schrier, Tim Peters en Sasa Stojanovic vrijdagavond op de bank plaatsnemen.

Cees Toet en Jeffrey Vlug, pas van het weekend aan de selectie toegevoegd, mogen laten zien dat zij wel in staat zijn om de trainer te overtuigen van hun kwaliteiten. "Beiden zijn wellicht nog niet op het elftal ingespeeld en missen nog wedstrijdritme, maar ze spelen vanavond al wel. Want alleen daarvan word je beter", aldus Coolen tegenover BN/DeStem.

Naast Toet en Vlug krijgen ook Maarten Boddaert en Melvin de Leeuw een basisplaats. Voor de negentienjarige Boddaert is het zijn eerste basisplaats bij RBC. Ondanks de wijzigingen weet Coolen dat het een lastig duel wordt. "Veendam is een lastige tegenstander, maar hopelijk kunnen we iets laten zien. We hebben behoefte aan een goed resultaat."

De laatste tijd waren er geen goede resultaten. RBC leek deze periode een kans te hebben om deze te winnen met laaggeklasseerde tegenstanders als Omniworld, FC Dordrecht en Fortuna Sittard, maar niets is minder waar. De ploeg behaalde die periode maar twee punten en eindigde zelfs als laatste. Hij richt zich daarom vooral op komend seizoen."Daarin moeten we zeker weer meedoen voor de play-offs. En dan kunnen we in de jaren daarna weer doorgroeien richting top vijf.''




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd