Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd 31 januari

Gepost door:Rbcfan // 2009-01-29 00:00:00 // 2643 keer bekeken

Zaterdag staan er een 3 tal interessante thuiswedstrijden op het programma.
RBC A1 neemt het op tegen MVV A1. Na de knappe onverwachte overwinning vorige week bij FC Den Bosch zal het vertrouwen van de spelers van het team van Robert Molenaar enorm zijn toegenomen. De 1e ontmoeting in Maastricht leverde nog een 3-1 overwinning op voor de Limburgers, dus voor RBC de taak om dit smetje weg te poetsen.

RBC B1 won vorige week ruim met 0-5 bij Excelsior M. Zaterdag krijgt het Top Oss B1 op bezoek. De uitwedstrijd in Oost Brabant werd door de Roosendalers met 1-5 gewonnen. Daarna ging het snel bergafwaarst met de ploeg uit Oss en bezetten zij nu de 10e plaats met 10 punten. RBC staat op de 4e plaats met 27 pnt uit 14 wedstrijden, winst zou zeer welkom zijn in de race om het kampioenschap.

RBC C1 krijgt FC Utrecht C1 op bezoek. Vorige week ging RBC nog fors onderuit in Nijmegen tegen NEC C1. Niet dat de thuisclub zoveel sterker was, maar de ploeg van Edwin de Nijs scoort moeilijk en dat blijkt ze steeds op te breken. Misschien dat zaterdag de goden wel eens aan de goede kant staan als ze tegen de gasten uit de Domstad spelen. Uit was FC Utrecht met 2-0 te sterk. RBC kan een overwinning zeer goed gebruiken.

RBC D1 gaat naar Tilburg. De thuiswedstrijd eindigde in een 4-3 overwinning voor RBC en de Roosendaalse ploeg zit duidelijk in de winning mood dus zijn we zeer benieuwd hoe onze jongens het daar zullen afgeven, tot nu toe verloopt het seizoen voortvarend wat zich uiteraard vertaalt naar een schitterende positie op de ranglijst.

RBC D2 gaat op bezoek bij VVR D1. In de thuiswedstrijd was RBC veel sterker dan de gasten uit Rijsbergen en won ruim met 8-1. Na de winst vorige week op TSC zou het mooi zijn mochten de punten nu ook mee naar Roosendaal gebracht kunnen worden.

Programma:
RBC A1 - MVV A1, aanvang 14.45 uur
RBC B1 - Top Oss B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - FC Utrecht C1, aanvang 10.30 uur
Willem II D1 - RBC D1, aanvang 10.30 uur
VVR D1 - RBC D2, aanvang 10.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd