Programma jeugd 13 december

Gepost door:Rbcfan // 2008-12-11 00:00:00 // 2672 keer bekeken

Zaterdag de laatste ronde voor de winterstop. Voor sommige teams komt deze ingelaste rustperiode misschien goed uit om de accu voor de vervolg van de competitie weer eens goed op te laden, voor andere teams misschien weer ongelukkiger omdat ze net in een soort flow zitten en daardoor deze onderbreking zien als een noodzakelijk kwaad. Maar goed de KNVB heeft destijds deze winterstop ingelast en daaraan heeft iedereen zich te houden al begint de werkelijke winter met flinke afgelastingen meestal in januari.

RBC A1 speelt thuis tegen Excelsior. Zaterdag zag RBC zijn uitwedstrijd bij Helmond Sport afgelast, jammer want de ploeg van Molenaar had middels een overwinning weg kunnen lopen van de directe concurentie, nu moet het maar zaterdag gebeuren in de thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers.
RBC B1 ontvangt Willem II B1. De Tilburgers staan samen met RKC op een 1e plaats en verloren dit seizoen slechts 1 wedstrijd maar die was wel uitgerekend tegen RBC B1. Zaterdag belooft het dus een spannende pot te gaan worden op Vierhoeven. Willem II zal uit zijn op eerherstel terwijl RBC de onterechte nederlaag van afgelopen week bij RKC middels een positief resultaat wil wegpoetsen.
RBC C1 is competitievrij. Voor die jongens is de winterstop inmiddels begonnen, mogelijk wordt er vriendschappelijk gespeeld maar daarover is nog niets bekend.
RBC D1 gaat op bezoek bij Margriet. Na de klinkende thuisoverwinning van afgelopen zaterdag op de ongeslagen koploper PSV zal de ploeg zeker ook deze wedstrijd willen aangrijpen om mee te blijven strijden voor de prijzen. Thuis werd Margriet nog met een flinke nederlaag getrakteerd, dus wie weet.
RBC D2 tenslotte gaat naar Terneuzense Boys D1. Voor RBC D2 wordt het weer eens tijd om een wedstrijdje te winnen, mogelijk lukt dat zaterdag. Iedereen veel succes.

Programma:
RBC A1 - Excelsior A1, aanvang 14.30 uur
RBC B1 - Willem II B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1- comp. vrij (mogelijk vriendschappelijk)
Margriet D1 - RBC D1, aanvang 11.45 uur
Terneuzense Boys D1 - RBC D2, aanvang 11.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd