Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Tim Smolders naar AA Gent

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-12-10 00:00:00 // 2786 keer bekeken

Oud RBC-er Tim Smolders speelt vanaf 1 januari voor AA Gent. De 28-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract dat hem voor 3,5 jaar bindt aan de Belgische subtopper.

Eerder dit jaar weigerde Smolders zijn contract bij RSC Charleroi, waar hij sinds medio 2006 speelde, te verlengen. De blonde Belg kwijnde weg in Maubeuge, Noord-Frankrijk: De tijd heeft er minstens 15 jaar stilgestaan. Er valt niets te beleven.

Bij Gent vind ik een nieuwe sportieve uitdaging, aldus Smolders, en een contract voor 3,5 jaar biedt de nodige zekerheid. Uiteindelijk zal ik van Charleroi de goeie dingen onthouden. De club is mij in Nederland komen halen en gaf me een nieuwe kans.

Smolders speelde in twee seizoenen 61 wedstrijden voor RBC. Hij maakte zijn debuut op 14 augustus 2004 in de thuiswedstrijd tegen PSV. Bij rust leidden de Roosendalers met 2-1 door twee doelpunten van Smolders. Later dat seizoen maakte hij in de sneeuw-wedstrijd tegen NEC het enige doelpunt. In totaal scoorde hij overigens slechts 6 maal in Roosendaalse dienst. Voor de Zebras kwam Smolders tot op heden 82 maal in actie waarin hij 14 maal trefzeker was.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd