Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd 6 december

Gepost door:Rbcfan // 2008-12-04 00:00:00 // 2808 keer bekeken

De competitie is op de helft en nu beginnen we aan de 2e ronde. Middels de standlijst (elders op deze site) heeft u kunnen zien hoe het onze jongens vergaan is tijdens de 1e helft van het seizoen. Nu is het zaak om aan te blijven haken. De een voor een eventueel kampioenschap, de ander voor lijfsbehoud, dus kunnen het interessante maanden gaan worden voor de jeugd van RBC.

RBC A1 gaat naar Helmond Sport. Na het onnodige verlies van afgelopen zaterdag zou het mooi zijn mochten de jongens van Robert Molenaar de punten mee naar Roosendaal kunnen nemen. Ze zijn in ieder geval van harte welkom.

RBC B1 heeft na de zeperd van vorige week tegen Spartaan '20 nu een topper voor de kiezen. De nr 3 van de ranglijst reist af naar Waalwijk om daar koploper RKC te bestrijden. RKC was in de 1e wedstrijd van het seizoen de gelukkigste ploeg in Roosendaal en won met 0-1 mede door een glaszuiver afgekeurd doelpunt van RBC. Wie weet krijgt de ploeg nu wel zijn verdiende revanche.

RBC C1 sprokkelde vorige week keurig een puntje erbij in de thuiswedstrijd tegen RKC C1. Zaterdag gaat het team naar Rotterdam om aan te treden tegen Spartaan '20 C1. Het zou voor RBC C1 een welkom verlaat Sinterklaas cadeau zijn mocht het eindelijk eens de 1e punten in een uitwedstrijd halen om zodoende iets weg te geraken van de onderste plaatsen. Hoop doet leven laten we ons daar maar aan vasthouden.

RBC D1 kan de competitie weer spannend maken zaterdag wanneer het bezoek krijgt van koploper PSV D1. Uit verloor de ploeg van Gijs v/d Bom nog maar thuis zijn ze moeilijk te verslaan en zeker tot een verrassing in staat. Voor de boys zou het leuk zijn mocht er veel support zijn tijdens deze wedstrijd, ze verdienen het.

RBC D2 krijgt Internos D1 op bezoek. Na de nederlaag afgelopen week tegen Alliance D1 is het noodzakelijk om het roer weer om te gooien en de punten in huis te houden om mee bovenin te blijven draaien in deze spannende competitie waar alles nog mogelijk is.

Programma:
Helmond Sport A1 - RBC A1, aanvang 14.30 uur
RKC Waalwijk B1 - RBC B1, aanvang 14.30 uur
Spartaan '20 C1 - RBC C1, aanvang 12.00 uur
RBC D1 - PSV D1, aanvang 11.00 uur
RBC D2 - Internos D1, aanvang 9.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd