Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Christianen voor winterstop niet meer in actie

Gepost door:Remy // 2008-11-27 00:00:00 // 2619 keer bekeken

De enkelblessure van Arjan Christianen is ernstiger dan zich aanvankelijk liet aanzien. Vermoedelijk komt de doelman zelfs voor de winterstop niet meer in actie. Christianen blesseerde zich twee weken geledenin de laatste seconde van het uitduel tegen FC Eindhoven (0-1).

'Er is helaas schade opgetreden waarbij de enkelband is gescheurd', vertelt fysiotherapeut Marijn Ewijk op de officile clubsite. 'Doorgaans ben je met een soortgelijke blessure zes weken uit de roulatie. Inmiddels zijn we met Arjan al volop aan het revalideren. Het herstel verloopt goed, maar het heeft zijn tijd nodig.'

De afwezigheid van Christianen betekent dat Erwin Friebel ook de komende wedstrijden onder de lat staat. De Delftenaar keepte tegen TOP Oss zijn eerste duel van het seizoen en onderscheidde zichdoor het stoppen van een strafschop.

Trainer/coach Rini Coolen mist tegen Helmond Sport behalve Christianen ook Patrick Duarte (enkelblessure), Kevin Stoutjesdijk (knie) en Henk Vos (hamstring). Melvin Fleur is op de weg terug. De linksback traint weer met de selectie, maar is nog niet wedstrijdfit.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd