Programma jeugd 15 november.

Gepost door:Rbcfan // 2008-11-13 00:00:00 // 2719 keer bekeken

Zaterdag valt er voor de vaste bezoekers van Vierhoeven weinig te beleven. Alle elftallen spelen een uitwedstrijd waarbij aangetekend dat de 3 hoogste ploegen A, B en C afreizen naar het Zuid Limburgse heuvellandschap.
RBC A1 gaat op bezoek bij Roda JC A1. Na de 2 opeenvolgende overwinningen zal het vertrouwen binnen de ploeg danig terug gekeerd zijn. In Kerkrade treft RBC zaterdag een ploeg die 1 plaatsje hoger op de ranglijst staat dan RBC met een onderling verschil van 1 punt. Voor RBC zou het een enorme opsteker zijn mocht het de 3 punten mee naar huis brengen. Kansloos zijn ze zeker niet.


RBC B1 gaat naar Fortuna Sittard dat op een 7e plaats staat met 13 punten. RBC dat de koppositie deelt met RKC zal een tegenstander treffen die tot de tanden gewapend zal zijn. Immers iedere ploeg wil nu eenmaal van de koploper winnen en de Limburgers hebben moed geput door de uitoverwinning bij Spartaan '20 vorige week. RBC zal natuurlijk alles in het werk stellen om aan kop te blijven dus kan het een interessante partij worden in Sittard.


RBC C1 gaat ook naar Kerkrade om aan te treden tegen Roda JC C1. De Limburgers staan op een 10e plaats met 6 punten uit 9 wedstrijden, 2 minder dan RBC. Voor RBC is het zaak om zeker niet te verliezen wil het niet in de gevarenzone komen. De laatste wedstrijden was het helaas open huis voor het Roosendaalse doel en incasseerde de ploeg maar liefst 10 tegentreffers in de laatste 2 wedstrijden, dus met echt veel vertrouwen zal de ploeg zaterdag ongetwijfeld niet afreizen, maar wie weet het blijft voetbal en daarin is alles mogelijk.


RBC D1 gaat op bezoek bij NAC D1. De tegenstrever van RBC staat op een 9e plaats met 9 punten uit 9 wedstrijden, dat zijn presies 10 punten minder dan onze boys bij elkaar geschoten hebben tot dusverre. Winst voor RBC is zeker gezien de resultaten dit seizoen goed mogelijk in Breda om zodoende in de race te blijven voor de ere plaatsen en om enigzins in het spoor te blijven van koploper PSV al bedraagt dat gat inmiddels maar liefst 8 punten, maar het seizoen is nog lang.


RBC D2 gaat naar de nummer voorlaatst Madese Boys D1. Voor RBC is het noodzaak om de 3 punten mee naar Roosendaal te brengen. De trotse koploper van begin dit seizoen is inmiddels achterhaald door Alliance D1 en Dongen D1 en is daardoor afgezakt naar de 3e plaats. Op zich natuurlijk een prima notering maar de laatste weken laat de ploeg gemakkelijk steekjes vallen iets wat de concurrentie juis niet doet. Vorige week tegen RCS D1 was RBC geruime tijd de bovenliggende partij maar ontbrak het juist op het beslissende moment aan scorend vermogen. Madese Boys is nu een perfecte tegenstander (met alle respect) om juist hieraan weer te kunnen gaan werken en zodoende mee te blijven draaien om het kampioenschap.

Programma:
Roda JC A1 - RBC A1, aanvang 14.30 uur
Fortuna Sittard B1 - RBC B1, aanvang 14.30 uur
Roda JC C1 - RBC C1, aanvang 14.30 uur
NAC D1 - RBC D1, aanvang 10.00 uur
Madese Boys D1 - RBC D2, aanvang 12.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd