Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd 8 nov.

Gepost door:Rbcfan // 2008-11-06 00:00:00 // 2795 keer bekeken

Zaterdag zijn er weer 3 thuiswedstrijden en wel van A1, B1 en C1.
RBC A1 kon afgelopen week weer 3 puntjes toevoegen in de stand na winst tegen hekkensluiter BVV Barendrecht A1. Zaterdag wacht de volgende uitdaging Top Oss A1. Na de ongelukkige nederlaag in de laatste thuiswedstrijd tegen NAC A1 zal de ploeg er alles aan doen om zaterdag de punten binnen te houden.

RBC B1 ontvangt Sc Feyenoord B1. Beide ploegen troffen elkaar ook al voor de beker en toen was RBC veel sterker dan de tegenstander en won in Rotterdam met 1-6. Ook in de competitie draaien de Rotterdammers verre van goed. Uit 7 wedstrijden werden slechts 3 punten behaald en staan ze daarmee op de voorlaatste plaats. Voor RBC zaak om niet de tegenstander te onderschatten, winst van de Roosendalers en puntverlies van RKC bij Roda JC zou kunnen betekenen dat de koppositie weer kan worden overgenomen van de Waalwijkers. Kortom het is razend spannend bovenin in de 1e divisie.


RBC C1 heeft het moeilijk dit seizoen. Afgelopen week kreeg de ploeg van Erwin de Nijs nog een flink pak slaag (6-1 nederlaag) bij Sparta C1. Zaterdag komt Feyenoord op bezoek en het is noodzaak voor de thuisploeg om de punten in huis te houden wil het niet verder wegzakken naar de bedreigde plaatsen op de ranglijst. Thuis draait de ploeg redelijk dus kansloos zijn ze zeker niet.

RBC D1 gaat op bezoek bij Fortuna Sittard D1. Op RBC D1 staat dit seizoen geen maat, beter gezegd op Daniel Wissel en Bart Nieuwkoop staat geen maat. Deze beide doelpuntenmachines hebben bijna de gehele productie goals op hun naam staan dit seizoen. Toch gaat het te ver om de successen enkel op hen af te schuiven. Het gehele team straalt vertrouwen uit, kwam vorige week tot 2x toe terug van een achterstand tegen FC Den Bosch om vervolgens de wedstrijd nog winnend af te sluiten met 4-2. Winst in Sittard zaterdag zou de ploeg zeer goed doen in de race om het kampioenschap in de 1e divisie.

RBC D2 is een beetje van de leg. Na een geweldige start van de competitie is inmiddels de klad er een beetje ingekomen. Van de laatste 4 wedstrijden werd er slechts 1 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en afgelopen zaterdag liep de ploeg tegen de 1e nederlaag van dit seizoen aan. Zaterdag gaat RBC op bezoek bij RCS en hopelijk kunnen ze daar de draad weer oppakken van het begin van dit seizoen.

Programma:
RBC A1 - Top Oss A1, aanvang 14.45 uur
RBC B1 - S.C. Feyenoord B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - Feyenoord C1, aanvang 10.30 uur
Fortuna Sittard D1 - RBC D1, aanvang 12.30 uur
RCS D1 - RBC D2, aanvang 13.00 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd