1e Nederlaag D2

Gepost door:Rbcfan // 2008-11-02 00:00:00 // 2756 keer bekeken

RBC D2 is zijn ongeslagen status kwijt, zaterdag was Dongen D1 met 1-2 te sterk voor de Roosendaalse ploeg die dus na 7 wedstrijden voor het eerst het onderspit moest delven. Verdere informatie over deze wedstrijd ontbreekt helaas.

RBC A1 deed wat het moest doen, winnen bij de hekkensluiter BVV Barendrecht A1om het gat met de degradatiezone te vergroten. Dat het onder barre weersomstandigheden geen wedstrijd was waar je warm van werd zal de ploeg een zorg zijn, het gaat tenslotte om de punten en daarop wordt je afgerekend aan het eind van het seizoen. RBC kwam voor rust goedkoop op voorsprong door een own-goal van Barendrecht maar liep in het 2e bedrijf uit naar een 0-2 zege door een goal van Thomas van Houten.

RBC B1 trof in Nijmegen NEC B. Ondanks de belabberde staat van het veld zagen de toeschouwers een zeer aantrekkelijke wedstrijd tussen 2 ploegen die wilden voetballen. Na de rust was RBC op voorsprong gekomen door een doelpunt van Masoud Osmanie maar even later kwam NEC door een prachtige goal op gelijke hoogte waardoor beide teams gebroederlijk de punten deelden in een wedstrijd die een reclame was voor de manier waarop verenigingen de jeugdopleiding gestalte proberen te geven. Uitslag 1-1.

RBC C1 kreeg een oorwassing in Rotterdam bij Sparta C1. In een wedstrijd waarin RBC al in gedachte in de winterslaap was had het niks in te brengen tegen een ploeg die zich kon uitleven om het doelsaldo op te krikken. Uitslag 6-1 voor Sparta. Voor RBC scoorde Erwin van Wezel de ere treffer. Snel vergeten en volgende week nieuwe kansen tegen Feyenoord C1 thuis.

RBC D1 klopte FC Den Bosch D1 met 4-2. De Gasten uit Oost Brabant konden 2x een voorsprong niet vasthouden tegen toch wel de positieve verrassing van dit seizoen RBC D1. Voor RBC scoorden Daniel Wissel 3x en Bart Nieuwkoop 1x.