Wie wordt de nieuwe trainer van RBC Roosendaal?

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-10-21 00:00:00 // 2817 keer bekeken

Na het ontslag (opstappen) van Rob Meppelink ontving RBC Roosendaal bijna twintig open sollicitaties om de vacature op te vullen. Er zat van alles tussen meldt RBC-manager Mascha Simons aan BN/De Stem. We hebben een lijst van wie er vrij zijn, maar ze moeten ook betaalbaar zijn. We zijn afhankelijk van de markt en ons budget. Iemand losweken uit een andere functie wordt lastig.

Deze week wordt intern gesproken over de kandidatenlijst en kunnen wellicht de eerste contacten worden gelegd. Simons wijst er op dat RBC nog enkele weken tijd heeft en deze optimaal wil gebruiken. In hetzelfde interview noemt ze het gerucht dat Aad de Mos een adviseursrol bij RBC zou krijgen volledig uit de lucht gegrepen.

Zowel trainers van hoofdklassers als trainers met profervaring stuurden hun CV naar Roosendaal. Aan RBC de taak daar de juiste man uit te kiezen. Gezien de financile (on-)mogelijkheden is een keuze voor iemand uit de hoofdklasse of een assistent-trainer van een profploeg het meest voor de hand liggend. En zon keuze kan best goed uitpakken! Maaskant en Jans leerden het vak als assistent bij een bescheiden ploeg voordat ze hoofdtrainer werden. Voorlopig staan ze beiden aan de top in de vaderlandse eredivisie




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd