Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC en Eagles missen ieder acht spelers

Gepost door:Remy // 2008-10-17 00:00:00 // 2694 keer bekeken

RBC-trainer Eric Hellemons en zijn collega Andries Ulderink van Go Ahead Eagles moeten noodgedwongen flink sleutelen aan hun teams. Beide clubs kampen met een enorme blessuregolf.

De Roosendalers kunnen vanavond niet beschikken over Frits Paap (knie), John Schot (knie), Pascal Heije (knie), Kevin Stoutjesdijk (knie), Patrick Duarte (enkel), Sjoerd Schrier (hamstring), Melvin Fleur (lies) en Sasa Stojanovic (lies). Laatstgenoemde heeft een spierscheurtje in de lies en is nog enkele weken uitgeschakeld.

De flink uitgedunde selectie wordt aangevuld met spelers van Jong RBC. Jurgen Gijzen en Issam Ahmar el Hank zitten in ieder geval naast Erwin Friebel, Henk Vos en Maarten Boddaert op de bank. Vandaag beslist Hellemons of Robin van Nijnatten of Melvin de Leeuw in de basis mag starten. Indien de trainer kiest voor Van Nijnatten als linksback, dan komt Benny Kerstens in het centrum terecht en Mels van Driel op het middenveld. Het meest waarschijnlijk lijkt echter dat De Leeuw links op het middenveld speelt, waardoor aanvoerder Van Driel een linie zakt. Filip Chlup is verzekerd van een basisplaats. De Tsjech viel vorige week in voor de geblesseerd geraakte Schot en deed dat tot volle tevredenheid van Hellemons.

Tegenstander Go Ahead brengt Jeffrey Vlug en Marc Overmars aan de aftrap. De thuisploeg mistSander Post, Maikel Kieftenbeld, Luuk te Boekhorst, Wout Droste, Kevin Siemelink, Halil Colak, Marco Parnela en Ceriel Oosthout.De inzetbaarheid van Rence van der Wal is twijfelachtig.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd