Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd 11 oktober

Gepost door:Rbcfan // 2008-10-09 00:00:00 // 2600 keer bekeken

Zaterdag 11 oktober starten we weer met de 6e ronde van de competitie, behalve voor het A1 die gaan bekeren tegen Groningen.

RBC A1 haalde vorige week de eerste punten binnen in de competitie door Fortuna Sittard met 3-1 te verslaan. Mogelijk geeft deze overwinning het team zoveel moraal dat ze weleens voor een stunt kunnen gaan zorgen in het verre noorden. RBC speelt daar een tussenronde voor de bekertegen FC Groningen A1.

RBC B1 is na zaterdag gedeeld koploper door de winst op Roda JC. Zaterdag gaan ze op bezoek bij FC Eindhoven die troosteloos onderaan staan in de 1e divisie met 0 punten uit 5 wedstrijden. Voor RBC zaak om vooral te waken voor onderschatting en proberen om de 3 punten mee terug te brengen.

RBC C1 haalde vorige week weer een puntje nadat het even in een dipje heeft gezeten. Zaterdag wacht de loodzware uitwedstrijd tegen PSV C1, wie weet kan het voor een verrassing zorgen.

RBC D1 draait een goed seizoen. Vorige week werd FC Dordrecht in Dordrecht met speels gemak met 1-6 opzij gezet. Zaterdag wacht het team van Gijs v/d Brom weer een nieuwe uitdaging als MVV op bezoek komt, dus weer alle kansen voor onze D-tjes.

RBC D2 verspeelde zaterdag voor het eerst punten. Tegen stadsgenoot Roosendaal D1 kwam het niet verder dan 0-0 maar hield daarmee wel als enige Roosendaalse ploeg de ongeslagen status. Zaterdag kom de nr 2 Halsteren op bezoek. Een overwinning voor RBC zou wel heel goed uitkomen in de race naar het kampioenschap.

Programma:
FC Groningen A1 - RBC Roosendaal A1, aanvang 14.00 uur (beker)
FC Eindhoven B1 - RBC Roosendaal B1, aanvang 11.30 uur
PSV C1 - RBC Roosendaal C1, aanvang 13.00 uur
RBC Roosendaal D1 - MVV D1, aanvang 12.30 uur
RBC Roosendaal D2 - Halsteren D1, aanvang 10.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd