Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Meppelink: ?Als dit het beste is, dan is het zo?

Gepost door:Remy // 2008-10-07 00:00:00 // 3427 keer bekeken

Vrijdagavond liet Rob Meppelink nog weten dat hij sowieso niet uit eigen beweging zou opstappen. Gisteren bracht RBC naar buiten dat beide partijen met wederzijds goedvinden de samenwerking hebben beindigd. In het belang van de club. Hopelijk creer ik hiermee iets positiefs, zegt Meppelink in BN/DeStem. Ik heb hier zeven jaar met veel plezier gewerkt. Dan doet het altijd pijn om weg te gaan. Maar als dit het beste is, dan is het zo.

Desondanks denkt de Westlander wel dat ook hij RBC erbovenop had kunnen helpen. RBC heeft een goeie groep, dus de resultaten waren vanzelf gekomen. We hadden ook al vijf punten meer moeten hebben. En dan was er nu niets aan de hand geweest. Een andere oorzaak van de breuk, naast de slechte resultaten, was het interview waarin Meppelink zei dat RBC geen voetbalpubliek heeft. Het was wellicht het verkeerde moment om de fans te bekritiseren. Ik had dat beter kunnen doen op een moment dat wij bovenaan stonden.

Meppelink zegt zondagavond al contact te hebben gehad met Jan Pollemans. Maandag werd de coach het in een gesprek met Pollemans en Mascha Simons eens over een ontslagvergoeding. Meppelink zegt nog niet te weten wat voor functie hij bij een volgende werkgever wil vervullen.

De assistent-trainers Eric Hellemons en Frans Vermeulen nemen voorlopig de honours waar. Zij krijgen dispensatie van de KNVB. Simons: Zoiets is een formaliteit. Maar die dispensatie krijgen we maar voor enkele maanden. Dus we moeten wel degelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd