Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Peter Jungschl?ger

Gepost door:Remy // 2007-12-30 00:00:00 // 2212 keer bekeken

Peter Jungschlger is door RBCfans.nl gekozen als Speler van de Maand. In december werd nog maar eens duidelijk dat de 23-jarige middenvelder van grote waarde is voor RBC.

Het viel niet mee om een keuze te maken. RBC speelde slechts twee wedstrijden, omdat het duel tegen Veendam werd afgelast. Op bezoek bij hekkensluiter Fortuna Sittard bleef het 0-0 en in eigen huis werd nipt van FC Omniworld gewonnen (2-1). Niemand stak er echt bovenuit. Daarom kwamen we uit bij Peter Jungschlger. De aanvoerder bekeek deze wedstrijden vanaf de tribune vanwege een hamstringblessure en hij werd node gemist. Kilometervreter Sven Delanoy nam de plaats van Jungschlger over. De Belg liep opnieuw de longen uit zijn lijf, maar kwam toch vaak een stapje te laat. Controleren is een vak apart.

PSV had Johann Vogel en heeft Timmy Simons. RBC heeft Peter Jungschlger. Veelal onopvallend, maar ongelooflijk belangrijk. Al anderhalf jaar laat hij zien het controleren en regisseren uitstekend te beheersen. De middenvelder uit Voorburg lijkt op zijn plaats bij RBC. Het is echter de vraag hoelang hij nog de kapitein op het Roosendaalse schip blijft. Vele scouts hebben inmiddels de weg naar het Rosada Stadion gevonden en de kwaliteiten van Jungschlger blijven niet onopgemerkt. De afgelopen maand hebben we alvast kunnen zien waar RBC staat zonder zijn aanvoerder

RB_071109_RBC07.jpg
Jungschlger in actie tegen FC Eindhoven (Foto: BN/DeStem)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd