Henk Vos

Gepost door:Remy // 2007-10-05 00:00:00 // 2577 keer bekeken

De 39-jarige Henk Vos is door RBCfans.nl gekozen als Speler van de Maand. De spits wist als n van de weinigen indruk te maken de afgelopen weken.

Henk Vos uit Wouw begon in het seizoen 1984/1985 (!) zijn carrire bij RBC. Na een aantal omzwervingen is hij nu bezig aan zijn vierde periode in Roosendaal, hoewel hij er in 2005 al vanuit ging dat zijn profloopbaan voorbij was. Anno 2007 speelt Vos op amateurbasis voor RBC en is hij nog steeds belangrijk voor de club.

De eerste zes wedstrijden miste hij nog vanwege een schorsing. Tja, ook dt is Henk Vos. In de vijfduels die hij vervolgens speelde, viel de routinier echter keer op keer in positieve zin op. Omdat collega-spits Laurens ten Heuvel nog met een blessure kampte, mocht Vos meteen in de basis starten tegen Cambuur Leeuwarden. Maar ook de weken daarna kreeg Vos de voorkeur en het lijkt erop dat hij Ten Heuvel in ieder geval voor even uit de basis heeft verdrongen.

Vos nam het kwakkelende RBC bij de hand en scoorde inmiddels twee doelpunten. Zo had hij een groot aandeel in de 2-1 zege tegen FC Zwolle (Vos scoorde de 2-0) en was hij ook trefzeker tegen MVV. Met zijn inzicht, fijne passing en (kop)kracht was de oude Vos al enkele keren de beste van het veld. En dat zonder ook maar n gele kaart!

RB_070917_RBC10.jpg
Henk Vos nadat hij de 2-0 scoorde tegen FC Zwolle (foto: BN/DeStem)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd