Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Speler van de Maand: Sjoerd Ars

Gepost door:Remy // 2008-12-02 00:00:00 // 2212 keer bekeken

RBC speelde vier wedstrijden in november en verloor er geen n. Wederom was het niet makkelijk om tot een keuze te komen. Deze keer was er echter geen gebrek aan kandidaten, maar waren er meerdere gegadigden. Sjoerd Ars is - voor de tweede keer dit seizoen - verkozen tot Speler van de Maand.

De spits uit Ter Borg wist zich tweemaal op het scorebord te werken en krikte zijn totaal op naar tien treffers, waardoor hij op koers ligt om de grens van twintig te slechten. Bovenal was Ars met zijn vechtlust, inzicht en slimheid van grote waarde voor RBC. Hij is degene die doorjaagt, de opbouw van de tegenstander stoort. Hij kan aangespeeld worden met een man in zijn rug, is balvast. Dat bleek onder meer tegen RKC (2-2), toen in de eerste helft alle ballen lukraak richting middenlijn werden geschoten, waar Ars ze keurig oppikte.

Op bezoek bij Eindhoven (0-1) werd hem een strafschop onthouden en had hij moeten scoren, ware het niet dat zijn inzet nog net van de lijn kon worden gered. In Oss (0-3) was Ars de grote man met twee juweeltjes van doelpunten. Beide keren jaagde hij de bal van afstand in de kruising. Bij deze wedstrijd werd Earnest Stewart, technisch directeur van NAC, alweer op de tribune gesignaleerd. Het laat zich raden naar wie zijn aandacht uitging... RBC moet hopen dat het ook na de winterstop nog over de complete spits Sjoerd Ars kan beschikken.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd