Speler van de Maand: Sjoerd Ars

Gepost door:Remy // 2008-10-03 00:00:00 // 2192 keer bekeken

Sjoerd Ars is door RBCfans.nl gekozen als Speler van de Maand. De 24-jarige spits wist zich in september drie wedstrijden op rij op het scorebord te werken en is inmiddels clubtopscorer met vijf doelpunten.

De in Ter Borg geboren Ars is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte goalgetter. In drie seizoenen vond hij vijftig keer het net (namens FC Omniworld en Go Ahead Eagles). Een doelpuntenmachine heeft iedere ploeg nodig, maar het was jaren geleden dat RBC er eentje binnen wist te halen. Nu investeerde de club in scorend vermogen en werd het doorlopende contract van Ars bij de Eagles afgekocht. De spits verstaat de kunst op het juiste moment op de juiste plaats op te duiken. In Roosendaal gaat hij vrolijk verder met scoren. Na negen duels staat de teller op vijf, wat betekent dat - als hij dit volhoudt - de grens van twintig treffers in zicht komt.

In september maakte Ars drie van de vier RBC-doelpunten. Tegen MVV benutte hij een strafschop, nadat hij zelf was neergehaald. Enkele dagen later tikte hij op aangeven van Sven Delanoy de gelijkmaker tegen Telstar binnen en tegen FC Emmen stond hij op de goede plaats om een voorzet van Pius Ikedia tot doelpunt te promoveren.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd