Medio '25 verschijnt 'Leven met RBC' - En jouw naam kan in het boek komen!

Gepost door:Dennis // 2024-03-08 19:50:49 // 228 keer bekeken

Er komt weer een boek over RBC! Gisteravond hebben Staantribune, het grootste Nederlandse platform voor voetbalcultuur, en Eric Konings een overeenkomst getekend voor het uitgeven van ‘Leven met RBC’, een reis langs schitterende RBC-verhalen en anekdotes die Eric gehoord, gezien en/of meegemaakt heeft. En jouw naam kan er ook in komen te staan!

“Ik wilde al heel lang een boek schrijven waarin ik RBC memoreer. Niet de uitslagen en standen, wel de zaken die karakteristiek zijn voor RBC. Kalsdonk, De Luiten, Albert Jurgens, de Westside, omgezaagde bomen, mensen die gedoopt zijn in de spoelbak van het oude cafe-restaurant De Luiten, dat soort dingen. Ook RBC heeft kleur gegeven aan het Nederlandse voetballandschap, en ik wil in woorden vangen op welke authentieke manier we dat tot nu toe gedaan hebben. Ik ben heel blij dat Staantribune bereid is het boek uit te geven”, aldus Eric.

Het boek zal meer dan 300 pagina’s tellen, en worden uitgegeven in hardcover, inclusief zeer fraai historisch beeldmateriaal. Het voorwoord is van succestrainer Robert Maaskant. Het boek verschijnt begin juni 2025, 25 jaar na de eerste promotie naar de Eredivisie. En er is een unieke actie: supporters die het boek dit kalenderjaar nog bestellen in de pre-order worden bij naam genoemd in het laatste hoofdstuk, getiteld ‘de Roosendaalse Boeken Club’. Ook bedrijven kunnen hieraan meedoen, wanneer zij minimaal vier exemplaren bestellen.

Bestellen kan via: https://staantribune.nl/shop/boeken/boek-leven-met-rbc-pre-order/




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd